Waar vindt U ons

Museum Panorama Walcheren heeft de Machinefabriek moeten verlaten en wordt binnenkort heropend in de voormalige OLV Kerk aan de Singel 106 in  Vlissingen, ingang achter het Stadhuis.

Museum Panorama Walcheren is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie, kijk op de Golden Cross Data site.

Er gelden geen Coronamaatregelen meer, alleen de gebruikelijke adviezen.

Openingstijden

Vanaf 1 april 2022 zijn wij open op
maandag 10:00-16:00 (nieuw!)
vrijdag 13.00 – 17.00 uur
zaterdag 13.00 – 17.00 uur
zondag 13.00 – 17.00 uur

Vanaf 2 mei 2022 zijn wij wegens verhuizing

TIJDELIJK GESLOTEN

De heropening wordt binnenkort op
deze plek bekend gemaakt.

Toegangsprijs

Volwassenen € 6,00
Kinderen t/m 12 jaar gratis
“Vrienden van Panorama” gratis

Groepen v.a 10 pers. buiten reguliere openingstijden:
€ 8,00 p.p

Rondleiding p.p € 2,00

U kunt bij ons ook pinnen

Groepen en evenementen

Museum Panorama Walcheren is uitstekend te bezoeken met een groep. Zo’n groep kan variëren van 10 tot ruim 100 personen. Groepen zijn altijd welkom, zowel binnen als buiten de reguliere openingstijden, ook ‘s avonds.

Wanneer u met een groep een rondleiding in het Panorama wilt of wanneer u een evenement wil organiseren, dan is het verstandig tijdig een afspraak te maken; dit voorkomt teleurstellingen.

De prijs voor een groepsbezoek hangt af van vele factoren zoals grootte van een groep, bijzondere aankleding van de ruimte, tijdens de reguliere opening of besloten, wel of geen catering. Bijna alles is te realiseren! Per afspraak wordt er gekeken naar wensen en mogelijkheden en wordt in overleg een redelijke prijs vastgesteld.

Museum Panorama Walcheren is een unieke locatie voor bijzondere evenementen zoals vergaderingen, promotie-evenementen, recepties, etc. Er is een vaste cateraar, maar u kunt ook uw eigen catering organiseren.

Contactpersoon:

Marieke Riechelmann, tel. 06 57 717 588, panorama.groepen@gmail.com

Kunsteducatie voor middelbare- en basisscholen.

Een klas kan alle dagen van de week, behalve zondag, een eigen aangepaste rondleiding krijgen. Dit kan naar gelang de wens van de docent worden gecombineerd met een les tekenen of schilderen met het thema panorama. In overleg met de docent wordt een programma op maat gemaakt voor een ochtend of middag. Inmiddels hebben al een tiental scholen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid om Museum Panorama Walcheren te bezoeken. Er wordt een kleine bijdrage in de kosten gevraagd afhankelijk van wat de school precies wil.

Coördinatie educatie:
Marieke Riechelmann
Telefoon: 06 57 717 588
email: panoramawalcheren@gmail.com